Nos, ezért már érdemes volt Halásztelekig utaznia gasztróextrém csapatunknak. Itt, kérem, az ősmagyar kreativitás a lángos nevű lepényt fejlesztette a modern kor és Európa igényeinek megfelelő változatosságúra.
 |
hurka, kolbász, oldalas éppen nem
a fényképezőgépet látva a kéttagú személyzet egy emberként |
 |
A Bocskai Ref. Ált. Isk. szemben,
a Rákóczi Ferenc úton ettük
földi pályafutásunk legnagyobb lángosát.
Ágyúval verébre nem ildomos.
Variációk egy lángosra és árak:
sima vagy fokhagymás: 230
sajtos-tejfölös: 430
csak sajtos - csak tejfölös: 330
és a helyi specialitás:
sajtos-tejfölös virslis: 630
innét szürreál:
lecsós és tejfölös: 760
vörösboros vörösbabos raguval: 680
(kösz a javításért dzsillának)
|
Alternatíva:
a Török Büfé Halásztelken
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése