2013. január 16., szerda

Programajánló: Szolidaritás Éjszakája a Blahán

Fogy a magyar? Ott döglik meg az utcán. Gondoljon a jövőre, jöjjön hajléktalant etetni: ma ő, holnap te. Cserében celebspotting, találkozzon olyanokkal, akik Már Tettek Valamit Ebben A Kurva Életben, jelesül zenészekkel. A felhozatalból az örökzöld QSS-t, a Tilosból is kirúgott kilépett Sickratmant, valamint a bunkókirálypankmetált pengető, a Tilosnak meg az összes többi rádióadónak is túl szókimondó Flash zenekart emelném fel a világhírbe. Lesz még Deák Bárdos Ági, Bujdosó János, Talajmenti Agy, Láwalámpa, utcazenészek és te. Jó kis szombati szabadtéri buli, ráadásul olcsó: ott a helyünk.

idő és pénz: January 19 at 6:00pm until January 20 at 6:00am
Helyszín: Blaha Lujza tér
Rendező: klubBéla és mások


Szolidaritás: számunkra ez a szó az együttérzést, az egymásért tenni akarást jelenti. Együtt érezni mindenkivel lehet, a munkanélküliekkel, a munkától túlhajszoltakkal, a hátrányos helyzetűekkel, vagy az álmaiktól megfosztott diákokkal. De mi, a KlubBéla és baráti köre, valamint a ’Börtön Helyett Lakhatást!’ úgy gondoljuk, hogy a nyomorban élőkkel, akiknek többsége képtelen magán segíteni, először velük kell együtt érezni és értük kell cselekedni. Nézz magadba, ha benned is megvan ez az érzés, legyél te is mi!

Vegyél részt a január 19-edikére szervezett Szolidaritás Éjszakáján.

Ez az este nem csak egy ételosztás a rászorulóknak, annál több. Egy közös vacsora, azt követően beszélgetések, versek, színészek, együttesek, tánc és egyéb programok színesítik az éjszakát, hisz a lelki támogatás is van olyan fontos, mint a táplálék. Mutassuk meg, hogy nem gondoljuk, a legszegényebbek rosszabbak lennének, mint mi, ellenkezőleg, velünk egyenlőek, de most a segítségünkre, támogatásunkra szorulnak. Talán még soha nem volt ilyen könnyű segíteni, szolidaritást vállalni, hisz a nélkülözés korábban elképzelhetetlen szintet ért el.

Ha lehetőségeid engedik, támogathatsz minket élelmiszerrel, pénzzel vagy ruhákkal: sállal, sapkával, zoknival, törölközővel, vagy csak egyszerűen a részvételeddel. A helyszín a Blaha Lujza tér. A programokat 18 órától reggel 6-ig, étel- és ruhaosztással egybekötve tartjuk. Gyertek minél többen, mutassuk meg, hogy a pártpolitikától mentes emberek is képesek az összefogásra! (facebook event)

2013-ban vegleg befuccsol a magyar gazdasag, utcai harcok kezdodnek. On a barikad melyik oldalara fog allni?


  
pollcode.com free polls 
 

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Unterkünfte für Obdachlose!