2011. november 28., hétfő

Szent Korona Beauty, a szépségszalon

Tan. Ország. Rádió. Tv. Lovagrend. Társaság. Szövetség. Testület. Párt. Akadémia. Alapítvány. Szabadegyetem. Utca. Iskola. Óvoda. Kórus. Cserkészcsapat.

és

Panzió. Patika. Cukrászda. Pincészet. Állatorvosi rendelő. És most ez is, szépségszalon, a Szent Korona Beauty. A Hétfői Fostalicska rovatunk jelentkezik.

Szent Korona Beauty szépségszalon
1054 Budapest, Alkotmány u. 4.
Tel: +36-70-406-2353

Fodrászat, női kozmetika, férfi kozmetika, kéz és lábápolás, masszázs, alakformáló kezelések, valamint ayurvédikus kezelések.

Szöveghűen a szentkoronabeauty.hu honlapjáról:

Szent Korona Beauty
Engedjék meg, hogy rövid ízelítőt adjunk Önöknek a Szent Korona Beauty komplett sugárzásvédelemmel ellátott, fizikai közérzetjavító exkluzív szépségszalonunkról. 


 Nevét egy kora reggeli ébredés során kapta hiszen mi is lehetne méltóbb név egy belváros szívében a Parlament közelében nyíló szépítészeti szalonhoz ha nem maga a Szent Korona megnevezés. 


Mint tudjuk az ötödik kerület meglehetősen elit környék az Alkotmány utca maga az út Széphazánk legszebb épületéhez. 


A csodálatos csipkézett kialakítás, a robosztus oszlopok a messzemenően híres kupola igazán csodálatos, szemet gyönyörködtető történelmi kuriózum. Éppen ezért választottuk szalonunk kialakításához ezt a különleges környezetet. A belváros forgatagában bizony jó ha van egy hely ahová ellátogatván test és lélek is megpihenhet és emellett szépülhetünk kívülről s belülről egyaránt.


Célunk nem más mint kedves Vendégeink és leendő Vendégeink szolgálatában állni és minden tőlünk telhetőt megtenni a teljes körű kényelemért. 


 A vonzó magabiztos megjelenés a lélek mélyéről fakad s mint tudjuk, mindennapjainkban és kiváltképp az üzleti világban mindez olyan kulcs amely sok ajtót nyithat meg. Éppen ezért szakembereink gondos és kizárólag személyre szabott tanácsadással látják el minden kedves vendégünket akik ellátogatnak hozzánk bizalmukat nyújtván felénk. Prioritásunk egyike a kötetlen barátságos atmoszféra kialakítása és természetesen megőrzése. Amennyiben e rövid kis ízelítő felkeltette érdeklődését bízunk benne hamarosan Ön is megpihen nálunk. Mottónk az erős csapatszellem s legfőbb célunk, hogy szolgálhassunk Vendégeinket. Zsámboki Krisztina díjnyertes kreatív fodrászunk szeretettel várja Vendégeit. Női-férfi kozmetika Mautner Hajni smink-és maszkmester, kozmetikusunk szeretettel várja Vendégeit. Götz Mercédesz villanófényes szőrtelenítéssel, kozmetikával foglalkozó szakemberünk szeretettel várja Vendégeit. Horváth Zsófia különleges, ezoterikus masszőr, fizikai közérzet javításban jártas szakemberünk szeretettel várja Vendégeit. Vivek Madar indiai szármázasú ayurvedikus- és egyéb különleges masszázsokban gyakorlott szakemberünk szeretettel várja Vendégeit. 




A szépségszalon munkatársai

Götz Mercédesz kozmetikus
Götz Mercédesz kozmetikus

Horváth Zsófia a szépségszalon masszőre
Horváth Zsófia masszőr

Zsámboki Krisztina a szépségszalon fodrásza
Zsámboki Krisztina fodrász


A szadeszos-gyurcsányista államvallás, a multikultista másságkultusz után a metafórikus inga erősen jobbra lengedezik, izgatottan várjuk a hazafias, jobber érzelmű melegek találkozóhelye, a Szent Korona Melegbár megnyitását.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Vivek Madar indiai szármázasú ayurvedikus- és egyéb különleges masszázsokban gyakorlott szakembertől egy pinamasszázs rendel!

Láfonten írta...

Hol lesz a Szent Korona és a Turul, mikor a masszőr seggbekúr háturul?

Névtelen írta...

Ide jár a közeli Parlamentből az összes fideszes politikus a seggét epilálni.

Klapanciusz írta...

végleges szőrtelenítést kérek jonimasszázzsal

Névtelen írta...

hülye "kozmetikus" picsák hülye politikusokat szopnak le

Mr. X írta...

Itt vágatja Orbán Viktor a seggszőrét

Névtelen írta...

könnyebben hozzáfér Lázár és Csányi a segglikához

klpncsz írta...

happy ending is van az egyszerű betérők számára?