2009. június 24., szerda

Elhagyatott nyilvános wécék: Városmajor (III.)

XII. kerület, Városmajor, klozett, wc, worst of Budapest, nyilvános wc, elhagyatott romok, slózi, wc, toalett, toilet, Hungary, Magyarország, Ungarn, Városmajor, par Budapest elhagyatott nyilvános vécéi: Városmajor, park.

Az Il-Net Kht szerint nyilvánvaló, hogy a park látogatói nem igénylik a szolgáltatást, a XII. kerületi nép is inkább a bokrok közé húgyozást-szarást preferálja. Ilyenek a helyi magyarok.

Világvárost építünk. 20 év demszkizmus alatt a kommer időkből meglévő klók is elfáradtak. Amikor a Csatornázási Művek 1996-ban az Il-Net Kht.-nak adta át az üzemeltetést, akkor 112 illemhely működött a fővárosban, ma viszont csak 39 üzemel a megmaradt nyolcvanból.

A Fővárosi Közgyűlés mai döntésének értelmében (2009. május 15) ismét a Fővárosi Csatornázási Művekre bízzák a budapesti nyilvános illemhelyek üzemeltetését, az illemhelyhálózat gyors és jelentős fejlesztését. Látunk még csodát Demszkylendben. A főpolgármesterünk impotenciájához a kerületi (jobber!) vezetés érdektelensége párosodik.

Harcra fel, lázadás. Magyar, szerezd vissza a jogos tulajdonodat, a közklókat!



más ex-klók: József nádor tér (V. kerület), Markusovszky tér (IX. kerület)

Nincsenek megjegyzések: