2015. január 12., hétfő

A belvárosi mitugrász a főnöki alfélből: "Felborítja a keresztény országok belső rendjét a muzulmán közösségek jelenléte"

Magyarország a morális züllés útján, lejtőn snowboardozva egy üveg pálesszal.
Mikor azt hisszük, hogy a gyűlölködés szítására és agymosásra épülő gengsztervilág már nem tud mélyebbre aljasodni, akkor jön Vikike és Tompika és szépen elhintik a Magyarországnak nevezett közösségben a legújabb gyűlöletmagvakat. Mi lesz a következő lépcsőfok a pokolba, ti kapzsiságtól és hatalomvágytól megrészegült férgek? "Szégyeld magad, mert muszlimtól vásároltál?"

tovább a 444-re

képek forrása: 444, valamint nem tudom
v

3 megjegyzés:

Bolondnyúl írta...

Én kis Bolond legény vagyok
Rozsdafákat locsolgatok
Nem akarnak kinyílni
Be"szabad"itt pisilni?!

Linda írta...

Szia, baromira tetszik a cikk :)

Unknown írta...

Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

E-mail: progresiveloan@yahoo.com
Call / WhatsApp: +16626183756
Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com