2014. október 10., péntek

Kiskancsó és nagykancsó: Szentgyörgyvölgyi Gábor és Szentgyörgyvölgyi Péter az Ön pénzéért

Megható testvéri szeretet és kölcsönös segítség a Belvárosban. Családban marad, avagy bízzuk kapzsi pszichopatákra a közvagyont .

A nepotizmusban és a korrupcióban fulladozó V. kerületben, az urambátyámozos Városszívében történt vala, hogy Kiskancsó megirigyelte bátyuskája, Nagykancsó pénzügyi sikereit a belvárosi vagyonkezelés terén (bruhaha, maci belenyalt a mézesbödönbe), oszt úgy döntött, hogy ő is politikusnak áll. Elvégre a ráfordított munka és a várható hozam tekintetében a politikusi pálya a leggyümölcsőzőbb a NER Magyarországában, dolgozni meg Kiskancsó sem szeret, elvégre nem hülye ő, csak ostoba és lusta, ráadásul ebben a korban minek elkezdeni, ha eddig is megvolt mindenfajta társadalmilag hasznos munka nélkül. Szóval a politikusi pálya árértékileg nagyszerű, ezért Kiskancsó is indul a politikusi pályán. Elvégre ezidáig sem volt idegen tőle a vagyonkezelés: bátyuskája sikeresen betolta egy zsíros állasba szeretett öcsikéjét, ahol aztán az szorgosan és hálásan megszavazta szeretett bátyuskája lakásvásárlását, aki természetesen olyan áron vásárolt kerületi lakást magának, amilyen érdemei miatt járt neki. Mégsem dolgozhat csupán azért a néhány százezres szaros fizetéséért ingyen? Ráadásul most Rogán bandafőnök saját és felesége sznobizmusának és politikusi ambicíóinak engedve továbblépett a nagypolitika felé, hátrahagyva a Szentgyörgyvölgyi tesókat, hogy azért lopjanak helyette, nem élhet csupán nagypolitikából.

Izgatottan várjuk ennek az nagyszerű familiának, a köz érdekében önfeláldozóan, éjt nappallá tevő familiának a további ténykedését. Különösebb jövőbelátó képesség nélkül megjósolható, hogy sikerek elé néznek itt a korlátlan lehetőségek hazájában,  Nyugat-Balkánon, Európa segglikában.5 megjegyzés:

Névtelen írta...

kiskancsó nem került be, de nem fog éhenhalni :)

Névtelen írta...

Nagyfasz gondoskodik Kisfaszról, kéz kezet mos

Névtelen írta...

A sztori a következő:

Spirk József, az Index politikai riportere megírta, hogy a Szentgyörgyvölgyi Péter vezett belvárosi önkormányzat zárt ülésen leváltotta a kerületi City tévé fb-elnöki posztjáról Kerényi Imrét – igen, AZT a Kerényi Imrét –, és a helyére a polgármester testvérét, Szentgyörgyvölgyi Gábort ültette.

Ez amellett, hogy morálisan védhetetlen, még törvénytelen is lehet.

A cikk megjelent az Indexen, az önkormányzat meglátta, hogy kiderült a stikli, mire olyat húzott, hogy még nekem, a nyomtatott lapok gazdasági rovataiban edződött veteránnak is elállt a szavam. Írtak egy közleményt, ami szerint a főnök tesóját véletlenül nevezték ki. Igen, igen, véletlenül.

Véletlenül.

Adminisztrációs hiba történt, amit a következő testületi ülésen kijavítanak, és új tagot jelölnek az fb-be.

Nem viccelek, halál komolyan volt képük ezt írni. Hogy adminisztrációs hiba történt.

Látom magam előtt, ahogy a kezében tollat szorongatva szunyókáló teremszolga elveszíti az egyensúlyát, megbotlik, közben a karjával egyensúlyt keresve kaszál egyet a levegőben, és olyan szerencsétlenül érkezik le a levezető elnök asztalára, hogy a toll véletlenül "SZENTGYÖRGYVÖLGYI GÁBOR, ANYJA NEVE X. Y." alakú nyomot hagy a papíron.

Micsoda fatális véletlen!

Szentgyörgyvölgyi Gáborról érdemes tudni, hogy most lett kerületi képviselő, de már az előző ciklusban is ott ült külsős tagként több bizottságban. Például a tulajdonosiban, ami megszavazta, hogy az öccse, a mostani góré, a piaci ár 30 százalékáért, 25 éves részletre vehessen lakást abban a házban, ahol állítólag Habony Árpád is lakik.

Csodás, hogy mennyire biztonságban érezhetik magukat Szentgyörgyvölgyiék, hogy nem sült le a tinta a papírról, amikor leírták ezt:

Belváros-Lipótváros képviselő-testülete új tagot jelöl a City Televízió felügyelőbizottságának élére. Az alapító okirat aláírásánál észleltük az adminisztrációs hibát, amelyet természetesen mihamarabb jelentünk a cégbíróságnak. A következő testületi ülésen a képviselő-testület dönt az új elnök személyéről. A képviselő természetesen addig semmilyen, a tagsággal kapcsolatos díjban nem részesül. A cég törvényes működése továbbra is biztosított.
http://cink.hu/ez-akkora-pofatlansag-hogy-leveszem-a-suvegem-1660525102

Névtelen írta...

Városszíve :)

Névtelen írta...

Elegem lett az elmúlt hónapokban abból, hogy a lakásvásárlásom miatt folyamatosan támadnak. http://index.hu/belfold/2014/11/21/rogan_utodja_visszaadja_kedvezmennyel_vett_lakasat/