2014. május 23., péntek

Épül, szépül, fejlődik édes hazánk, Magyarország: a Megszállási Emlékmű

"Mi Ott Sem Voltunk."
"Csúnya Németek Tehetnek Mindenről."

Mellesleg az utódállamokban is hangoztatják ártatlanságukat, csak ők nem a németekre, hanem a magyarokra mutogatnak.

Az örmények után már sokadszor jól összebalhéztunk a zsidókkal is, csak így tovább, csak, csak, csak. A rezsim köztéri hazug öndicsőítését évtizedekig élvezhetjük majd (ezek után az utodállamok jelképes közterületfoglalását - saját képükre és hasonatosságukra teleszórták saját nagyjaikkal a magyar városokat - egy szóval sem helyteleníthetjük) Keleten kél a nap, egy kazah diktátor seggét meg jól kinyaltuk, ingyé. Mert ők még szóba állnak Orbánnal. Szerencsére Kazahsztánnak éppen nem volt eladó atomerőműve, ezért nem kellett feléjük is eladósítani egycsillió évre Magyarországot.




1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Most szólunk: közmeghallgatást tartanak a megszállási emlékmű ügyében
2014-06-19 14:02:57
Most szólunk: közmeghallgatást tartanak a megszállási emlékmű ügyében
Most szólunk: közmeghallgatást tartanak a megszállási emlékmű ügyében
Amennyiben elkerülte volna bárki figyelmét, most jeleznénk mindenkinek, aki érintve érzi magát, hogy itt az alkalom a Szabadság téri emlékmű s számos egyéb, a budapesti belvárost – is – befolyásoló, sajátosan egyéni önkormányzati tevékenység ellen tiltakozni.

Nem kapott akkora sajtónyilvánosságot, mint a Kossuth tér, de azért nem árt elfelejteni: június 26-án, csütörtökön 17 órától közmeghallgatás lesz az V. kerületi önkormányzat arra megfelelő, az 1944-es állapotok utáni termében, az Szabadság tértől egy lépésre, az Erzsébet tér 4. szám alatt.

Akiket érdekel, foglalkoztat, netán felháborít a kiemelt jelentőséggel bíró belváros birodalmi lépegető stílusa, annak örömmel ajánljuk, hogy menjen el a közmeghallgatásra és egyenesen a nagy tudású polgármester úrnak tegye fel a kérdéseit.

Többek között a Bástya utcai telek elvesztéséről, a Szent István iskola sorsáról, a polgármester és alpolgármester urak sajátos vagyonnyilatkozatairól, a Pasa-park 1944. előtti állapotának esetleges visszaállításáról, a Szabadság téri emlékműről, a Horthy-szoborról, Habony úr komfortos lakásbérletéről, a Kossuth téri házasságkötő-terem gyorséttermi hasznosításáról, miegyébről.
Netán a polgármester úr egészségi állapotáról, hiszen az is a köz ügye.

Ne feledjük s vigyünk még egy embert: június 26. délután 17 óra, Erzsébet tér 4. http://www.hirhatar.hu/hir/most-szolunk-kozmeghallgatast-tartanak-a-megszallasi-emlekmu-ugyeben