2005. december 14., szerda

Kövek, Strabag, Ludovika, Magyar Természettudományos Múzeum

Kövek a Magyar Természettudományos Múzeumnál, a néhai LudovikánálHm, az egyiket a Strabag Építőipari Kft adományozta...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kívánjuk a sajtó strabagságát!
2006.11.16. 14:33 Tóta W. Árpád
A Strabag-ügyet Ausztriában pattintotta ki a Die Presse; a felvetés szerint a magyar kormánypártok komoly zsebpénzt kasszíroztak a jó nevű útépítőtől. Hűha, a mindenit, hát most aztán lesz kapsz - gondolhatta erre a tájékozott magyar polgár. Legalább a pártpénztárnokokat megfeszítik, a Strabag pedig tíz évig nem épít egy emésztőgödröt se.

Aztán ment a hímezés-hámozás, továbbá mismás, felmerült, hogy nincs is itt semmi, egy félreértés az egész, csak az osztrák belpolitikai villongás egy rágalma hullámzott át Magyarországra. Valójában a magyar parlamenti pártok ártatlanok, sőt tényleg 386 milliót költöttek a kampányukra.

De most már van bizonyíték. Igaz, közvetett, de mindennél többet mond. Tessenek tenni egy kanyart a Magyar Nemzet vagy a Hír TV oldalán. Igen, szép nagy Strabag-reklámok mindenütt. Értelmük, az irtó sok van nekik. Simán előfordulhat, hogy az MN-olvasó épp autópálya-felhajtót szeretne vásárolni, csak ajánlatra várt. Lásd még a Magyar Villamos Művek hirdetését a Népszavánál. Vegyél több áramot, elvtárs. A következő nagy hirdető szerintem villamost és villanymozdonyt fog reklámozni.

Felhagyok az idealista sóhajtozással, nem jó az semmire. Tárgyaljunk. Ezen a blogon még rengeteg hely van. Olvasói jól szituált döntéshozók, sokan kérdezték e-mailben, nem tudok-e megbízható magasépítőcéget, mert kéne a gyereknek Duna-híd. Ráadásul nem is felejtettem el teljesen németül, még a végén lapszemlére vetemedek unalmamban. Sima banner húsz forint, skyscraper ötven, szuperbanner száz. Sisak és légkalapács a macinak megegyezés szerint. Megnyílott a kutyatár!