2006. június 23., péntek

Zöldfa étterem, Csömör

Egy korrekt vendéglátós.
Semmi extra, de megbízhatóan jó ár/érték.


Összes férőhely: 200 fő
Cím: 2141 Csömör, Szabadság út 13.

Tel.: 28/445-742
Fax: 28/445-017
Mobil: 20/4688-325

www.zoldfavendeglo.hu


Made with Slideshow Embed Tool

Bemutatkozás:

Nagyon Tisztelt Kedves Vendégeink!

Dédszüleim legmerészebb álma vált valóra, hisz a harmincas években is jóhírű, olajos padlós „Kalmár kocsma” mára klasszikus, magyaros tradíciókat követő, házias jellegű étteremmé fejlődött. E röpke nyolc évtized legjelentősebb mérföldköve az 1982-es év, amikor üzletünk a Zöldfa Étterem névvel megnyílt.

Az elmúlt 25 év alatt a környék kedvelt és felkapott vendéglátóhelye lett, egyben családunk büszkesége is!

Célunk, hogy vendégszeretetünkkel és legjobb tudásunk szerint tovább öregbítsük éttermünk jó hírnevét; - nagyapám szavaival élve - „A világ legfontosabb embere a Vendég!”

nyitva tartás:
mindennap 12.00 - 24.00 óra
Rendezvény esetén igény szerint.

Pénteken és szombaton élőzene.

frissenés, 2010 április:
Kb. 2 hete egy baráti társasággal mentünk le egy jó kis vacsorára, főleg azzal a szándékkal, hogy elköltsem maradék üdülési csekkemet. Szombat du., kevesen voltak (estére azért benépesedett), de barátságos, kellemes a környezet, udvariasak a pincérek. Több félét ettünk, leginkább kimért vörösbort ittunk (amely nem olcsó: 1800 Ft/liter, de jó minőségű). Mindenképpen kiemelném a csülköt, amely enyhén szólva is óriás adag, és emellett ízletes. Négy főre fizettem 22 ezret (jattal), tehát nem olcsó (igaz kb. csak a pia volt 5-6000), de a levesek nem drágák (fazékkal kapsz), és mindenkinek javaslom, mert nagyon kellemes hely.
Gratulálok az étterem vezetőinek, és sok vendéget kívánok, üdv.
Zoliko

Ui.: Az étlapra gondolva, talán érdemes felvenni egy profi módon elkészített gundel palacsintát, amely talán tovább emelné az amúgy is magas színvonalat.

4 megjegyzés:

  1. Milyen kár, hogy csak 2006-ban voltatok itt (arról nem is szólva, hogy én 2009-ben fedezem fel a bejegyzést). A 80-as évektől a hely legendás volt, Pestről zarándokoltak ki a szindbádok, zseniális konyhája volt. Mindez egy embernek volt köszönhető: a Jenőnek, aki egy személyben volt bérlő, konyhafőnök, showman és a vendégek atyja, s ha úgy hozta kedve, ő is beállt a sparhelt mellé egy-egy csudát remekelni. Mindamellett, azt mondják, nem volt könnyű ember, és 2004-ben összerúgta a patkót a tulajdonossal, aki a polgármester is. Emiatt aztán otthagyta a Zöldfát, új vendéglőt nyitott egy faluval arrébb, Kerepesen, most oda dőlnek a népek. A Zöldfa pedig új bérlővel visszasüllyedt csöndes provinciális megbízhatóságba, sőt 2006 óta még annál is jóval lejjebb, egyfajta kifőzde lett, de annak meg drága. Egykor törzsvendég voltam, egy-két éve azonban már teljesen felhagytam a látogatással.

    VálaszTörlés
  2. köszi a hozzászólást. Mi a neve a kerepesi vendéglőnek? Megnéznénk.

    VálaszTörlés
  3. Kb. 2 hete egy baráti társasággal mentünk le egy jó kis vacsorára, főleg azzal a szándékkal, hogy elköltsem maradék üdülési csekkemet. Szombat du., kevesen voltak (estére azért benépesedett), de barátságos, kellemes a környezet, udvariasak a pincérek. Több félét ettünk, leginkább kimért vörösbort ittunk (amely nem olcsó: 1800 Ft/liter, de jó minőségű). Mindenképpen kiemelném a csülköt, amely enyhén szólva is óriás adag, és emellett ízletes. Négy főre fizettem 22 ezret (jattal), tehát nem olcsó (igaz kb. csak a pia volt 5-6000), de a levesek nem drágák (fazékkal kapsz), és mindenkinek javaslom, mert nagyon kellemes hely.
    Gratulálok az étterem vezetőinek, és sok vendéget kívánok, üdv.
    Zoliko

    Ui.: Az étlapra gondolva, talán érdemes felvenni egy profi módon elkészített gundel palacsintát, amely talán tovább emelné az amúgy is magas színvonalat.

    VálaszTörlés

nincs bejelentkezés, nincs cenzúra, nincs IP kukkolás, sőt válaszolunk is