Egy korrekt vendéglátós.
Semmi extra, de megbízhatóan jó ár/érték.
Összes férőhely: 200 fő
Cím: 2141 Csömör, Szabadság út 13.
Tel.: 28/445-742
Fax: 28/445-017
Mobil: 20/4688-325
www.zoldfavendeglo.hu
Made with Slideshow Embed Tool
Bemutatkozás:
Nagyon Tisztelt Kedves Vendégeink!
Dédszüleim legmerészebb álma vált valóra, hisz a harmincas években is jóhírű, olajos padlós „Kalmár kocsma” mára klasszikus, magyaros tradíciókat követő, házias jellegű étteremmé fejlődött. E röpke nyolc évtized legjelentősebb mérföldköve az 1982-es év, amikor üzletünk a Zöldfa Étterem névvel megnyílt.
Az elmúlt 25 év alatt a környék kedvelt és felkapott vendéglátóhelye lett, egyben családunk büszkesége is!
Célunk, hogy vendégszeretetünkkel és legjobb tudásunk szerint tovább öregbítsük éttermünk jó hírnevét; - nagyapám szavaival élve - „A világ legfontosabb embere a Vendég!”
nyitva tartás:
mindennap 12.00 - 24.00 óra
Rendezvény esetén igény szerint.
Pénteken és szombaton élőzene.
frissenés, 2010 április:
Kb. 2 hete egy baráti társasággal mentünk le egy jó kis vacsorára, főleg azzal a szándékkal, hogy elköltsem maradék üdülési csekkemet. Szombat du., kevesen voltak (estére azért benépesedett), de barátságos, kellemes a környezet, udvariasak a pincérek. Több félét ettünk, leginkább kimért vörösbort ittunk (amely nem olcsó: 1800 Ft/liter, de jó minőségű). Mindenképpen kiemelném a csülköt, amely enyhén szólva is óriás adag, és emellett ízletes. Négy főre fizettem 22 ezret (jattal), tehát nem olcsó (igaz kb. csak a pia volt 5-6000), de a levesek nem drágák (fazékkal kapsz), és mindenkinek javaslom, mert nagyon kellemes hely.
Gratulálok az étterem vezetőinek, és sok vendéget kívánok, üdv.
Zoliko
Ui.: Az étlapra gondolva, talán érdemes felvenni egy profi módon elkészített gundel palacsintát, amely talán tovább emelné az amúgy is magas színvonalat.
Milyen kár, hogy csak 2006-ban voltatok itt (arról nem is szólva, hogy én 2009-ben fedezem fel a bejegyzést). A 80-as évektől a hely legendás volt, Pestről zarándokoltak ki a szindbádok, zseniális konyhája volt. Mindez egy embernek volt köszönhető: a Jenőnek, aki egy személyben volt bérlő, konyhafőnök, showman és a vendégek atyja, s ha úgy hozta kedve, ő is beállt a sparhelt mellé egy-egy csudát remekelni. Mindamellett, azt mondják, nem volt könnyű ember, és 2004-ben összerúgta a patkót a tulajdonossal, aki a polgármester is. Emiatt aztán otthagyta a Zöldfát, új vendéglőt nyitott egy faluval arrébb, Kerepesen, most oda dőlnek a népek. A Zöldfa pedig új bérlővel visszasüllyedt csöndes provinciális megbízhatóságba, sőt 2006 óta még annál is jóval lejjebb, egyfajta kifőzde lett, de annak meg drága. Egykor törzsvendég voltam, egy-két éve azonban már teljesen felhagytam a látogatással.
VálaszTörlésköszi a hozzászólást. Mi a neve a kerepesi vendéglőnek? Megnéznénk.
VálaszTörlésKb. 2 hete egy baráti társasággal mentünk le egy jó kis vacsorára, főleg azzal a szándékkal, hogy elköltsem maradék üdülési csekkemet. Szombat du., kevesen voltak (estére azért benépesedett), de barátságos, kellemes a környezet, udvariasak a pincérek. Több félét ettünk, leginkább kimért vörösbort ittunk (amely nem olcsó: 1800 Ft/liter, de jó minőségű). Mindenképpen kiemelném a csülköt, amely enyhén szólva is óriás adag, és emellett ízletes. Négy főre fizettem 22 ezret (jattal), tehát nem olcsó (igaz kb. csak a pia volt 5-6000), de a levesek nem drágák (fazékkal kapsz), és mindenkinek javaslom, mert nagyon kellemes hely.
VálaszTörlésGratulálok az étterem vezetőinek, és sok vendéget kívánok, üdv.
Zoliko
Ui.: Az étlapra gondolva, talán érdemes felvenni egy profi módon elkészített gundel palacsintát, amely talán tovább emelné az amúgy is magas színvonalat.
átemelem, köszönet
VálaszTörlés